Skip to content

Sommerblomster i lange baner

Sommerblomster i lange baner

Sommerblomster i lange baner

Vi glæder os hvert år til at modtage de første læs med smukke sommerblomster, og sæsonen for sommerblomster er nu officielt i gang i alle Grønne Hjems havecentre! Sommerblomster er rigtig gode til at opfriske den vintertrætte have med en masse skønne farver.  De er perfekte til både krukker, bede og altankasser, og kræver generelt ikke så meget pleje. De trives i solskin og vil gerne vandes lidt ofte.

Vi har netop fået:

  • Spanske margueritter – en af vores kunders absolutte favoritter
  • Pelargonier 
  • Tvillingblomst
  • Nelliker
  • Alm. marguerit
  • Petunia

Hvad er sommerblomster? 

Sommerblomster er en fællesbetegnelse for blomster, der kun kan overleve i Danmark om sommeren, men som ikke kan overvintre. De fleste sommerblomster blomstrer længe, og nipper man de visne blomster af, så kommer der endnu flere. Sommerblomster er typisk kendte sorter, som man ser rundtomkring i Sydeuropa. Af de mest kendte og populære er spanske margueritter og pelargonier.

Hvornår er det sæson for sommerblomster? 

Sæsonen for sommerblomster starter allerede i marts/april, hvor vi får de første hjem. Man kan altså allerede få farvestrålende blomster til sin have, terrasse og altan i det tidlige forår. Man skal blot være opmærksom på nattefrosten, og sætte blomsterne lidt lunere om natten. 

Sommerblomsterne kan fås i alle Grønne Hjems havecentre over hele sommeren. Udvalget varierer lidt fra center til center, men du kan følge med på centrenes forskellige Facebook og Instagram-sider og blive holdt opdateret med de nyeste varer. 

Vi har sådan glædet os til sommerblomstsæsonen, og glæder os til at inspirere jer, når I kommer forbi!