Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på varer købt på Groennehjem.dk.

Hjemmesiden ejes af:

Grønne Hjem ApS
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
Cvr. nr. 35242996
gentofte@groennehjem.dk

Aftalevilkår for handel på Groennehjem.dk

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på Groennehjem.dk

1. Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Alle ordre indgås på dansk.

Det er kundens ansvar, at alle informationer er udfyldt rigtigt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Groennehjem.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende følgeseddel sendes til dig fra vores distributør, sammen med de varer, du har bestilt.

2. Betaling

På Groennehjem.dk kan du betale på følgende måde:

Både private og virksomheder kan betale med kort.

Vi samarbejder med betalingsudbyderen SwedBank og kan derfor tilbyde betalingsmulighed med følgende korttyper:

Visa/Dankort
MasterCard
Visa Electron
Maestro
VISA
Etc.
Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

3. Kvittering

Du modtager en følgeseddel sammen med dine varer samt en ordrebekræftelse, når du bestiller varen. Når varen er afsendt fra vores distributør, modtager du en mail. Varen sendes via pakkepost-leverandør Post Nord.

4. Persondata og håndtering af personoplysninger

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Persondata vil ikke blive videregivet til 3. part.

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Lovens krav til erhvervsdrivende betyder, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via Groennehjem.dk forlaget til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse og gemmes ikke af Groennehjem.dk. Personoplysninger transmitteres til Håndarbejdsbøger.dk i krypteret form.

Personoplysninger gemmes af Groennehjem.dk i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet. Personoplysninger gives ikke videre til andre. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

5. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Groennehjem.dk ved afsendelse af bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte os på kontakt@groennehjem.dk.

Er varerne afsendt, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere om fortrydelse under punkt 8.

6. Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark og omfatter ikke Grønland og Færøerne.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

7. Forsendelse og leveringsformer

Du får tilsendt din bestilling med Post Nord. Det er vores distributør DBK, der sender bøgerne ud.

Groennehjem.dk bestræber sig på, at varer, du har bestilt, afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail. For varer leveret til en adresse i Danmark opkræves der et fast ekspeditionsgebyr på 35,- kr. Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.

Hvis vi får en pakke retur, som ikke er blevet afhentet, forbeholder vi os retten til at debitere dig kr. 149,00 for de omkostninger, der opstår ved en sådan uafhentet pakke i form af porto og administration.

8. Fortrydelses-/returret

Groennehjem.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i samme stand og mængde, som de blev leveret i.

Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Meddelelsen vedr. fortrydelse skal gives pr. mail på kontakt@groennehjem.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret + oplyse ordrenummeret.

Du kan returnere en vare ved at sende den til:

Grønne Hjem ApS
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
Att.: RETUR

Ordrebekræftelsen skal medsendes i forbindelse med returnering.

Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Det, som du har betalt for varen (inkl. forsendelsesudgiften fra lager til dig), tilbagebetales til dig, når Groennehjem.dk har modtaget dine varer retur.

Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

9. Reklamationsret

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Groennehjem.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består.

Reklamation kan foretages ved at kontakte Groennehjem.dk på kontakt@groennehjem.dk.

Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

10. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Groennehjem.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.