Skip to content

Salg af juletræer hos Grønne Hjem

Salg af juletræer hos Grønne Hjem

Salg af juletræer hos Grønne Hjem

Salget af juletræer er gået i gang i Grønne Hjems tre forretninger. Både Ballerup, Gentofte og Valby har fået juletræer hjem. Uanset hvor du køber dit juletræ, hjælper vi dig naturligvis med at vælge, og vi kan også sætte fod på og pakke dem i net, så de nemmere kan transporteres.

Alle tre forretninger har juletræer i forskellige størrelser. Generelt måler juletræerne mellem 130 og 250 cm. Alle afdelinger har også nogle mindre juletræer i potte, som er oplagte at bruge på sin altan. Valby har et særligt stort udvalg af disse mindre juletræer.

Pyntegran

Udover juletræer, har alle tre butikker naturligvis også fået det fineste pyntegran – både Nordmann og Nobilis.

Pyntegran kan bl.a. bruges til afdækning af bede og krukker, der ikke skal have for meget frost. Pyntegran er også meget populært til gravstederne over julen. Vi har også andet gravpynt og gravlys til formålet.

Andre fine ting til julens dekorationer

Udover juletræer og pyntegran er alle tre Grønne Hjem-forretninger fyldt med planter og tilbehør til julens dekorationer. Vi har bl.a. kranse, mos, husløg, hyacinter, juleroser, grene (herunder troldhassel) og meget mere.

Mangler du inspiration til hvordan du laver en fin juledekoration, adventskrans eller gravpynt? Spørg os endelig til råds – vi hjælper hjertens gerne.