Skip to content

Salg af fyrværkeri til nytår i Valby og Gentofte

Salg af fyrværkeri til nytår i Valby og Gentofte

Salg af fyrværkeri til nytår i Valby og Gentofte

Igen i år har vi teamet op med folkene bag Royal Fireworks og er forhandlere af deres kvalitetsfyrværkeri i både Valby og Gentofte. Salget af fyrværkeri til nytår åbner d. 27. januar i begge forretninger. Fyrværkeriet er forsvarligt importeret af Fyrværkerieksperten.

Stort sortiment af fyrværkeri til årets sidste dag

Vi har efterhånden forhandlet fyrværkeri til nytår i mange år, og derfor har vi en god fornemmelse for hvilke produkter, I synes er spændende. I år kan I se frem til et stort sortiment af store og mindre batterier i forskellige farvekombinationer, raketter i mange farver samt fontæner og minikrudt.

Vi kommer også til at sælge festartikler til brug indendørs. Eksempelvis bordbomber, serpentiner, stjernekastere og meget mere.

Køb fyrværkeri på webshop og afhent i butikken

I år kan du købe dit fyrværkeri på gennem vores webshops på Royal Fireworks hjemmeside, og afhente i enten Gentofte eller Valby mellem 27. og 31. december. På den måde kan du se udvalget i god tid og beslutte dig for hvilke produkter, du kunne tænke dig.

Gå til Grønne Hjem Gentoftes fyrværkerisalg.

Gå til Grønne Hjem Valbys fyrværkerisalg.

På begge webshops er der gode tilbud at hente på samlede pakker med blandet fyrværkeri samt mængderabat mv.

Salget af fyrværkeri til nytår starter i butikkerne d. 27. december 2021

Som altid starter salget af fyrværkeri d. 27 december i både Gentofte og Valby.

Åbningstider for salg af fyrværkeri i Grønne Hjem Valby & Gentofte:

  • 27/12: 9-17:30
  • 28/12: 9-17:30
  • 29/12: 9-17:30
  • 30/12: 9-17:30
  • 31/12: 9-15:30

Fyrværkeri uden plastik

Fyrværkerieksperten kunne sidste år annoncere, at de ikke længere importerer fyrværkeri med plastikdele – og det er jo helt fantastisk! De små plastikdele, der normalt sidder på lunten og toppen af raketterne er blevet erstattet med nedbrydelige materialer. På den måde ender der ikke plastik ikke i naturen ved affyringerne. Du kan læse mere om det plastikfrie fyrværkeri i denne artikel af DR.

Hold øje med ja-tak-tilbud på Grønne Hjems Facebookside

Som noget nyt i år, kommer vi til at køre en række spændende ja-tak-tilbud på vores Facebookside, hvor du kan få fingrene i fyrværkeri og andre spændende varer til særligt fordelagtige priser. Så hold gerne ekstra øje med vores Facebook op til jul og nytår.

Husk sikkerheden!

Fyrværkeri er smukt og festligt, men det er vigtigt at huske på sikkerheden, da det ellers kan få knap så festlige konsekvenser. Vi har samlet nogle gode råd, som du med fordel kan følge, når du skal affyre dit fyrværkeri til nytår.

Gode råd til affyring af fyrværkeri til nytår:
  • Husk sikkerhedsbrillerne! Både dig, der står med krudtet samt alle, der kigger på.
  • Bær altid fyrværkeri i en pose / spand / trillebør / andet – ALDRIG i lommerne. (Det gælder også heksehyl mv.)
  • Gå aldrig tilbage til en fuser. Jo, det har du hørt før, men husk det nu! Lad det ligge nogle dage før du forsigtigt fjerner det. Gerne med spand og skovl.
  • Antænd fyrværkeri med god afstand, og stå ALDRIG bøjet over det imens. Brug gerne tændingspinde og stil fyrværkeriet i et affyringsstativ.
  • Pas på promillen. Udnævn en fyrværkerimester, der kan holde igen med alkoholen og dermed være klar i hovedet til affyringerne.

Husk desuden, at det kun er lovligt at affyre fyrværkeri i perioden 27. december til 1. januar.

Du kan læse mere om Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger for sikker affyring af fyrværkeri på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.