Skip to content

Sæson for gødning af planter

Sæson for gødning af planter

Sæson for gødning af planter

I perioden fra april til september er det vækstsæson for de fleste planter – både inde og ude. Derfor er det nu, at planterne har brug for ekstra næring til at vokse sig store. Det er forskelligt hvor ofte, planter har brug for gødning. Du kan læse bag på vores produkter, hvad der anbefales.

Forskellige muligheder for gødning af planter

Alle Grønne Hjems tre havecentre har mange forskellige gødningsmuligheder. Vi har bl.a. gødningspinde, flydende gødning, gødning til spiselige planter og rosengødning. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige type gødning til dine planters behov. Tag endelig fat i en af os, når du er forbi.

Gødning af indendørsplanter

Til indendørsplanter er gødningspinde en god og nem løsning. Gødningspinde indeholder gødning nok til ca. tre måneder, og planten får derfor brugbare næringsstoffer over en længere periode, uden af du skal gøre andet end at vande. Udover at gøde i vækstsæsonen, har mange planter også brug for ekstra vanding i perioden. Hold derfor ekstra øje med dine indendørsplanter, og giv gerne lidt ekstra vand. Dette gælder ikke sukkulenter.