Skip to content

Grønne Hjem har designet egen kollektion af kurve

Grønne Hjem har designet egen kollektion af kurve

Grønne Hjem har designet egen kollektion af kurve

Vi er hos Grønne Hjem er meget glade og stolte af at præsentere vores nye kollektion af kurve til planter. De er designet af vores egne medarbejdere ud fra vores kunders behov, og deres professionelle ekspertise inden for planteverdenen. Det er blevet meget populært at plante sine indendørsplanter i kurve – og det forstår vi godt! Kurve er flettet af naturmateriale, som passer godt ind i de fleste indretninger, og bidrager til et smukt, naturligt udtryk.

Vores nye kurve fås i alle tre Grønne Hjem butikker.

Flettede kurve i mange størrelser

Vi har oplevet, at kurve til planter ofte kun fås i meget få størrelser. Vores kunder har givet udtryk for, at have brug for flere forskellige størrelser. Derfor kommer vores nye kurve i mange størrelser, så de passer godt til forskellige planter og til forskellige hjem. Derudover kommer kurvene i både runde og firkantede udgaver. De to former har forskelligt udtryk, som kan bruges til mange typer planter. Nogle kunder er meget glade for firkantede kurve til deres planter, da de nemt kan placeres i hjørner, mens andre synes de runde giver et lettere udtryk.

Fælles for de mange kurve er, at de generelt er lidt højere end andre kurve på markedet. Det gør det nemmere at skabe god dræning, samt at plante planter, med dybdesøgende rødder. Det gælder bl.a. roser.

Husk god dræning i dine kurve

Ligesom med krukker, er det alfa og omega at huske god dræning, når du planter i kurve. Start med at lægge godt med lecakugler i bunden – gerne 5-10 cm. tykt lag i de store kurve. Det kan være nemmere at styre i de mindre kurve, men læg gerne et godt lag. Fyld op med god blomsterjord, og plant dine yndlingsplanter i kurven.

Kurvene er foret med plastic, så de ikke lækker vand. De kan godt stå ude, og er meget dekorative på terrasser, altaner og drivhuse.

Kom forbi og se vores nye kurve til planter

Vores nye kurve forhandles hos alle tre Grønne Hjem havecentre. Kom forbi og se udvalget og find en kurv, der passer til din plantes behov, og som passer ind i din indretning. Er du på udkig efter en kurv eller krukke til en specifik plante, så tag gerne et billede af din plante, og mål diameteren. På den måde får du den rigtige størrelse med hjem, og kan bedre vurdere om planten passer til.