Skip to content

Grønne Hjem åbner igen 1. marts

Grønne Hjem åbner igen 1. marts

Grønne Hjem åbner igen 1. marts

Alle Grønne Hjems havecentre genåbner d. 1. marts – og vi glæder os til igen at kunne byde jer indenfor.

Vi er i fuld gang med at gøre havecentrene klar til genåbning. Det betyder at vi lige nu bestiller en hel masse planter, ordner og rydder op, gør rent efter vinteren, opsætter nye afstandsmærker- og skilte, planlægger foråret og meget mere.

Vores åbningstider forbliver naturligvis de samme i alle tre havecentre:

Mandag – fredag: 9:00 – 17:30
Lørdag – søndag: 9:00 – 16:00

Vi følger myndighedernes retningslinjer for genåbning

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer for at beskytte ansatte og kunder mod spredning af Covid-19. Det betyder at vi fortsat holder god afstand til hinanden og bærer mundbind på havecentrenes grund.

Vi beder jer alle om at respektere og følge retningslinjerne lige så fint, som I har gjort tidligere.

Vi har masser af varer – men venter stadig på nogle

Vi har naturligvis passet og plejet planterne undervejs, så de kunne overleve nedlukningen, men vi har set meget frem til at kunne bestille nye varer og fylde godt op på hylderne til jer. I de første dage kan I opleve, at vi ikke har hele vores almindelige sortiment, da efterspørgslen er stor. Vi har heldigvis nogle gode samarbejdspartnere, som gør alt hvad de kan for at levere deres skønne varer!

Der er masser af varer på hylderne, og I kan roligt komme forbi og finde jord, gødning, stueplanter, stauder og meget mere. Lige om lidt går sæsonen for sommerblomster også i gang, og som hvert år glæder vi os helt vildt! Der er noget fantastisk ved at fylde havecentrene med smukke, farvestrålende blomster. Sæsonen for sommerblomster løber fra det tidlige forår og helt til sensommeren.

Det er stadig muligt at købe gavekort her på hjemmesiden

I har taget godt imod vores gavekortfunktion her på hjemmesiden, og den fortsætter vi naturligvis med efter genåbningen. Du kan købe gavekortet her.

Vi har gjort det nemt at give gavekortet som overraskelse, da du selv kan indstille datoen for, hvornår modtageren skal modtage gavekortet på sin e-mail. Alternativt kan du bestille gavekortet til din egen e-mail, og selv videresende til modtageren. Vælger du egen e-mail anbefaler vi at du får det leveret dags dato.

Velkommen tilbage!
Bedste hilsner fra alle os hos Grønne Hjem.