Skip to content

Årets juleudstilling er åbnet i Gentofte

Årets juleudstilling er åbnet i Gentofte

Årets juleudstilling er åbnet i Gentofte

Hvert år går vi og glæder os til, at vi kan løfte sløret for årets juleudstilling. Den er aldrig den samme, men altid fyldt med julestemning og inspiration til oppyntning, borddækning og juletræsdekoration. Vi gik i gang med de første forberedelser tilbage i slutningen af august, og kan nu endelig løfte sløret.

Julelys, guirlander, julekugler, papirspynt og meget mere.

Uanset hvor man kigger hen i julestuen, vil man se julepynt og juledekorationer i alle afskygninger. Der er fyldt op med alt fra julekugler til papirspynt, adventskranse, dekorative dyr, pyntede juletræer og meget, meget mere!

Vi kreerer selv adventskranse, kalenderlysdekorationer og andre fine dekorationer, som vil være til salg i julestuen. Vil man bestille en adventskrans eller dekoration efter sine egne farveønsker, så tag endelig fat i en af os og aftal nærmere.

Julearrangementer i Gentofte i november og december

Traditionen tro serverer vi æbleskiver og glühwein i udvalgte weekender i november og december måned. Det plejer at være enormt hyggeligt, og mange tager familien under armen og lægger vejen forbi. Det håber vi også, at I har lyst til i år. Det vil blive annonceret på Facebook og Instagram, når der er disse arrangementer, så hold gerne øje dér.

Vi holder naturligvis øje med eventuelle coronarestriktioner, og melder ud, hvis der skulle være ændringer.

En særlig tak til vores kollegaer Tanja og Anders

To af drivkræfterne bag årets juleudstilling er vores gode kollegaer Tanja og Anders. De har knoklet for at det hele skulle se så pænt og indbydende ud, som muligt, og har gjort årets udstilling til noget helt unikt. De har bl.a. sørget for, at der er farvekoordineret inspiration til ikke blot oppyntning, men også borddækning og dekoration af hjemmet generelt.

Julestemning i Ballerup og Valby

Det er naturligvis ikke kun i Gentofte, at julestemningen har indfundet sig. I både Ballerup og Valby er der masser af inspiration at hente til julen. Begge butikker har fået en lang række julevarer hjem – herunder julestjerner, julepynt, julegodter og mange andre fine sager. Det er oplagt at lægge vejen forbi, hvis du mangler lidt julestemning, en værtindegave eller nye planter til indretningen.

Juletræer kommer omkring d. 18. november

Der er næsten ikke noget bedre end duften af gran – og derfor glæder vi os til d. 18. november, hvor vi forventer at modtage vores første juletræer i alle tre havecentre.